Over Sports & Finance Group

Wij stellen sporters in staat zich te concentreren op hun sport. Door de liefde voor de sport zijn ze zo ver gekomen. Maar er komt een punt dat de buitenwereld aandacht wil van deze sporters. Daarom ontzorgen wij sporters op alle zakelijke gebieden zodat het talent zegeviert.

Sports & Finance Group staat dagelijks tot aan haar knieën in de sportwereld. Juist daardoor weten we precies wat er speelt bij sporters, bonden en sportorganisaties en stemmen wij onze dienstverlening continu af op deze specifieke behoeften. Onze mensen zijn er voor de sport en de sporter.

arrow-right-blue-gold Lees meer

SFG is dé financieel expert in de topsport. Omdat wij ons alleen richten op deze specifieke branche kunnen we onze services afstemmen op de behoeften van sporters en organisaties. Onze liefde voor sport zullen wij nooit onder stoelen of banken steken, maar onze expertise zal jou nooit in de steek laten.

Missie
Wij willen het beste sportadviesbureau van Nederland zijn, dat sporters en sportorganisaties ontzorgt doordat wij de sportwereld kennen. We willen hét loket zijn waar de sporter terecht kan voor al zijn of haar zakelijke beslommeringen. We zijn dé dienstverlenende specialist als het gaat om de interne organisatie van sportevenementen.

Blijf op de hoogte

Hallo allemaal, Graag wil ik mij aan jullie voorstellen, mijn naam is Lars Wilms, 23 jaar en student aan Zuyd Hogeschool waar ik de opleiding People and Business Management volg. Vorige week ben ik g...

Lees meer

Succes @demischuurs #Repost @demischuurs (@get_repost) ・・・ Matchday 🎾 Not before 17.00 o'clock against seeded number 8 💪🏼 Letsgooo @wimbledon 🍀 @mertenselise

Lees meer
Meer nieuws