Over
Sports & Finance Group

Wij willen meer mensen actief laten deelnemen aan sport. Onze missie is dat Nederland in 2030 het meest actieve land ter wereld is. We werken met ons team aan deze missie vanuit ons bedrijf Sports & Finance Group (SFG). 

Wij zijn Maarten en Joep. Maarten veroverde onder andere de bergtrui in de Giro etappe naar zíjn Arnhem. Joep reed nooit een platte prijs in het wielrennen. Toch zijn wij door de Giro in Gelderland aan elkaar verbonden. Joep was namelijk het logistieke brein achter deze Giro, en nog vele andere grote sportevenementen zoals het WK Wielrennen en het WK Veldrijden. Maarten is behalve ex-professioneel wielrenner, een echte verbinder, relatienetwerker en een waardevolle coach voor individuen, teams en bedrijven. 

Wij zijn beiden verzot op sport en genieten van het leven. Voor ons moet dat wel een verantwoord leven zijn waarbij we vinden dat iedereen moet sporten, omdat sport gezond, maar vooral leuk is. 

De liefde voor sport, bewegen en het leven hebben ons bij elkaar gebracht in ons bedrijf. Wij willen meer mensen actief laten deelnemen aan sport. Onze missie is dat Nederland in 2030 het meest actieve land ter wereld is. We werken met ons team aan deze missie.

Maarten Tjallingii Founder
Joep van de Voort Founder